• Evenemang idag
8-10
Jul 2021
Jussi Björlings väg Borlänge

Alive Festival

Alive Festival är Sveriges nyaste festival. På Alive hittar du några av landets största artister och en levande och härlig atmosfär.

Borlänge har en rik historia av kulturella evenemang och många fantastiska artister har startat sina karriärer i Borlänge. Vi välkomnar alla att uppleva den fantastiska musikstad som Borlänge är!

Alive festival samarbetar med Dalapop. Det innebär att festivalen kommer husera de största talangerna i Dalarna. Framtidens stjärnor går att finna på Alive Festival i Borlänge.

Något för barnen är en självklarhet. Alive vill att barn från unga år ska uppleva det magiska i en musikfestival. Därför samarbetar vi med Axels Tivoli som ställer upp norra Europas största åkattraktioner. Dessutom finns ett tivoli i anslutning till området. Både scen och tivoli är gratis att besöka.

Biljett och Corona.
På grund av Corona har festivalåret 2020 har inte varit densamma som tidigare år. Det är också osäkert om ett genomförande är möjligt år 2021. Därför ska du känna dig helt trygg med att din biljett är helt återbetalningsbar fram till dess att det finns ett godkännande från polismyndigheten att genomföra en festival. Detta säkerställs genom vår partner Tickster och ”Tryggt Biljettköp”.

Nu finns Early Bird-biljetter tillgängliga för försäljning i begränsad upplaga. Följ oss på sociala medier för den senaste informationen.

Boka på Tickster
I siffror

36 st

har besökt evenemanget på Borlänge.info

POPULÄRT I Borlänge JUST NU:

Hett evenemang
Hett evenemang
Hett evenemang
Hett evenemang

HITTA EVENEMANG & BILJETTER

På Borlänge.info kan du söka evenemang, biljetter och tillställningar från stora och små arrangörer i Borlänge. Skriv in ett namn, välj datum eller bara tryck på sök.

Namn (Valfritt)

Från

Till

Välj leverantör

Nöje.se   Tickster   Ticketmaster

Sortera efter

 

September